Instroom en onderwijs

De gehandicaptenzorg in de regio op de kaart!

De gehandicaptenzorgorganisaties (GHZ-organisaties) in de regio hebben hun krachten gebundeld. Graag laten ze met elkaar zien hoe mooi het is om in de gehandicaptenzorg te werken. 

Daarom hebben ze op 12 maart jl. hun deuren open gezet om geïnteresseerden een kijkje te laten nemen en met cliënten leuke activiteiten te ondernemen. Het was een groot succes! Zowel vmbo-leerlingen als mbo-leerlingen en andere geïnteresseerden hebben het werk in deze sector van heel dichtbij mogen beleven!

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Reactie van een docent:

"Ze waren onder de indruk van het feit dat de kinderen zo kwetsbaar zijn en vonden het moeilijk om ze te benaderen. Ze waren onder de indruk van de zorgzaamheid van de medewerkers en het zware werk dat ze verrichten. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal, bijvoorbeeld door het overlijden van kinderen. Een leerling vertelde, het was leuk en gezellig, ook al zijn ze anders, want ieder mens is anders. Ik denk als docent dat het kennismaken met de doelgroep, heel goed is. Ik merk aan de leerlingen dat ze nu anders kijken naar mensen met een beperking. Het gesprek erover is heel waardevol. Een van de jongens gaf zelfs aan dat hij wel zou willen werken met de doelgroep."

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap