Duurzame inzetbaarheid

Beleid rondom duurzame inzetbaarheid

Ben je een HR-adviseur of beleidsmedewerker? Wil je aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie? Neem dan eens een kijkje op www.blijfinzetbaar.nl! De site bevat hulpmiddelen en tips voor het maken en implementeren van beleid rondom duurzame inzetbaarheid. Ook vind je er best practices uit het land. Altijd goed om inspiratie op te doen voor je eigen organisatie!

Als je op internet zoekt naar ‘duurzame inzetbaarheid’ krijg je enorm veel hits. De site blijfinzetbaar.nl brengt de belangrijkste tools en richtlijnen bij elkaar. Zo vind je bij onderzoek en wetenschap veelgebruikte definities, een 7-stappen-methode en onderzoeksresultaten. Ook zijn er diverse instrumenten en praktijkverhalen bij good practice over zaken rondom duurzame inzetbaarheid te vinden. Neem snel een kijkje! De site is volop in ontwikkeling, dus regelmatig komt er nieuwe content bij.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter