Apps rondom duurzame inzetbaarheid

Apps rondom duurzame inzetbaarheid

Apps kunnen ons helpen om te werken aan duurzame inzetbaarheid. Uit de veelheid van beschikbare apps heeft de WGV ZHZ een beknopt overzicht gemaakt, onderverdeeld naar de zes dimensies van ‘positieve gezondheid’.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen moeten steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen de snelle ontwikkelingen wendbare organisaties en medewerkers. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven op allerlei levensterreinen, zijn duurzaam inzetbaar!

Apps kunnen ons helpen om te werken aan duurzame inzetbaarheid. Uit de veelheid van beschikbare apps hebben wij een beknopt overzicht gemaakt, onderverdeeld naar de zes dimensies van ‘positieve gezondheid’. Klik op de iconen rechts om de apps te bekijken, of download de hele lijst met apps. 

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Gesorteerd per dimensie

 Lichaamsfuncties  Mentaal welbevinden Zingeving

 Apps kwaliteit van leven Sociaal participeren Dagelijks functioneren

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap