26 september 2023
12:45 - 17:00
Partycentrum 't Hart, Nassaustraat 6, 3372 EE Hardinxveld-Giessendam

Vitaliteit en (werk)geluk

Een workshop voor zorgorganisaties die vitaliteit (verder) op de kaart willen zetten. Vitaliteit is hotter dan ooit. Maar tegelijkertijd rijst de werkdruk de pan uit en staan budgetten onder druk. Hoe zorg je ervoor dat je in deze uitdagende tijd Vitaliteit toch op de kaart zet? Door minder te doen met meer impact!

Je tijd slim benutten. Niet praten óver medewerkers, maar juist mét medewerkers. Met een slim stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt.

We hebben een programma met veel interactie:

·      Enthousiaste spreker over vitaliteit en werkgeluk

·      Stappenplan vitaliteitsprogramma

·      Concrete voorbeelden en cases

·      Netwerk en inspiratie

Je wordt aangezet tot nadenken over vitaliteit, preventie en (werk)geluk. En dat niet alleen; stap voor stap leer je een passend en integraal vitaliteitsprogramma ontwikkelen voor jouw medewerkers. Een programma wat medewerkers echt in beweging krijgt. Zowel fysiek als mentaal. We gebruiken interactieve werkvormen en er is veel ruimte om met andere deelnemers te sparren en ideeën uit te wisselen.

Wat levert het op?

Praktische tools die je nodig hebt om van start (of verder) te gaan met dit thema. En veel inspiratie over een goede structuur, opbouw en intensiteit voor jouw Vitaliteitsprogramma.

Praktisch

Tijd: inloop vanaf 12:45, start om 13:00.

Voor wie: iedereen die zich bezighoudt met vitaliteit en inzetbaarheid (o.a. HR, opleiders, leidinggevenden en verzuimcoaches).

Interesse om deel te nemen? Meld je aan!

werken in de zorg 5

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.