22 juni 2023
15:30 - 17:30
Landvast, Haven 4, Alblasserdam

Met genoegen nodigen we je uit voor onze ledenbijeenkomst op donderdag 22 juni 2023 in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Naast enkele verenigingszaken die op de agenda staan, hebben we een interessante gastspreker uitgenodigd. Alexandra van den Eijnden van Ten Holter Noordam advocaten zal ons op prettige wijze meenemen in de juridische kant van samenwerken. Hieronder lees je wat je kunt verwachten.

De juridische kant van samenwerken

Vanuit diverse hoeken worden samenwerkingen in de zorg gestimuleerd. Onlangs nog in het Integraal Zorgakkoord (IZA), waarin staat dat regionale samenwerkingen noodzakelijk zijn voor het organiseren van passende zorg. Deze samenwerkingen kunnen op verschillende manieren worden vormgegeven. Alexandra van den Eijnden van Ten Holter Noordam advocaten neemt je in vogelvlucht mee in de juridische smaken die er zijn voor samenwerkingen in de zorg en welke voor- en/of nadelen deze verschillende varianten hebben. Uiteraard is de keuze voor de vorm van samenwerking belangrijk, maar andere aspecten zijn minstens zo belangrijk. Welke stakeholders zijn er bijvoorbeeld en wanneer betrek je deze bij (het voornemen tot) samenwerking? En wat is er nodig om de samenwerking ook daadwerkelijk tot een succes te maken? Aan de hand van een aantal stellingen zullen deze onderwerpen interactief worden besproken tijdens de ledenbijeenkomst. Want juist de ervaringen uit de praktijk kunnen belangrijk zijn voor de slagingskans van een samenwerking.

Informele ontmoeting na afloop

Na afloop is er gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden

Ben je erbij? Meld je aan via de oranje button bovenaan deze pagina. We zien uit naar je komst!

Werken in de zorg 7 [al aangekocht!]

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.