5 september 2023
09:30 - 11:30
Art & Dining, Dordrecht

Op 5 september vindt de Kick-off plaats van het netwerk voor en door zorgprofessionals waaraan we bouwen. Jij als zorgprofessional bent co-creator van dit netwerk waarin we nadenken over de thema's van de zorg van nu én de zorg van de toekomst. Denken vanuit het belang van de mens die hulp nodig heeft en niet enkel vanuit de de eigen organisatie.

Jij maakt de toekomst

Wij geloven erin dat jij als zorgprofessional een belangrijke rol speelt in het realiseren van toekomstbestendige zorg en samen met jou moeten zoeken naar nieuwe oplossingen om de zorg werkbaar te houden. Daarbij is het belangrijk dat jij vanuit jouw professionele blik meedenkt, meepraat en meebeslist over de inhoud van jouw werk en de organisatie van zorg. De urgentie tot verandering wordt steeds groter in de komende jaren. Jij kan een bijdrage leveren aan deze verandering door jouw stem te gebruiken. Ook op landelijk niveau is er veel steun om zeggenschap van zorgprofessionals te vergroten. Dit is het juiste moment om met elkaar te denken vanuit het belang van de mens, de verbinding op te zoeken en elkaar te versterken.

Maak je aanmelding compleet

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meedenken over jouw toekomst (en die van jouw ouders/bewoners/cliënten)? Maak je inschrijving dan compleet door op 'meld je aan' te klikken.

Praktische informatie

Datum:            5 september

Locatie:           Art & Dining, Museum Dordrecht

Tijd:                 09:30 – 11:30 uur 

Programma

09:00 uur - Inloop

09:30 uur - Start programma

11:30 uur - Einde programma

Doelgroep

Zorgprofessionals

werken in de zorg 3

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.