25 september 2023
14:00 - 15:30
Microsoft Teams

Financieel fit - online webinar

Wanneer je Financieel Fit bent, dan zit je beter in je vel, ben je productiever, leef je gezonder en heb je meer keuzevrijheid. Financiële zorgen hebben een enorme impact, zowel thuis als op het werk. Zorgen over je financiën neem je overal met je mee.

Met de recente crisis en de toegenomen onzekerheid over zaken als hoge energieprijzen, inflatie en financiën, staat dit onderwerp meer dan ooit in de schijnwerpers. Medewerkers met financiële zorgen zijn minder productief, hebben een hoger ziekteverzuim en vallen vaker uit. Als werkgever heeft het ondersteunen van medewerkers en het vergroten van kennis over dit onderwerp binnen de organisatie een grote impact.

Hoe kun jij helpen je medewerkers financieel fit te houden? Daarvoor nodigen wij jullie graag uit voor een inspirerende kennissessie over dit onderwerp. Tijdens deze online webinar biedt DifFit inzicht in de financiële zorgen onder medewerkers en de waarde van Financieel Fitte Medewerkers voor zowel werkgevers als medewerkers.

Waar en wanneer?

Op maandag 25 september 2023 van 14.00 – 15.30 uur, online via Microsoft Teams.

Neem deel via deze link (Teams)

werken in de zorg 2

Werken in de zorg?

Op onze vacature website staat een overzicht van alle zorgvacatures binnen de regio Zuid-Holland Zuid. Ook alle informatie over werken en leren in de zorg is daar te vinden.