25-05-2021 - Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk!

Voor medewerkers die met plezier en energie in zorg en welzijn willen blijven werken, is het goed om aandacht te hebben voor hun loopbaan. Zij kunnen tijdens de Gezond & Zeker week gratis deelnemen aan de online vijfdaagse zorg voor je loopbaan. Met deze vijfdaagse ontdekken medewerkers hoe ze sterk in hun werk blijven en hun energie in balans kunnen houden.

Deze vijfdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector. Landelijk hebben al bijna 40.000 (potentiële) medewerkers gebruik gemaakt van dit gratis loopbaantraject.

Tijdens deze online vijfdaagse kunnen de deelnemers zelf vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Elke dag van de online Gezond & Zeker week (maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni 2021) krijgen de deelnemers een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Ze ontdekken meer over zichzelf en wat ze willen. Bovendien kunnen deelnemers als vervolg op de online-vijfdaagse verder gaan door 1-op-1 aan de slag te gaan met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Wil je deze online vijfdaagse zorg voor je loopbaan delen met medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online vijfdaagse Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk op www.sterkinjewerk.nl/vijfdaagse.

 

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O

Scholen

Stakeholder
Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter