23-08-2021 - Online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 13 t/m 18 september

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn/haar ontwikkeling. Medewerkers in zorg en welzijn en potentiële medewerkers kunnen gratis deelnemen aan de online zesdaagse zorg voor je loopbaan. Deze zesdaagse wordt voor de tweede keer georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaanimpuls voor zorg en welzijn. Deelname aan Sterk in je werk draagt bij aan behoud van medewerkers voor de sector.

Zelf aan de slag

Tijdens deze online zesdaagse gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun loopbaan. Elke dag van maandag 13 tot en met zaterdag 18 september krijgen ze een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Met deze mails kunnen de deelnemers vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Ze ontdekken meer over zichzelf, wat ze willen en kunnen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke coach van Sterk in je werk (ook gratis).

Meer weten?

De online zesdaagse zorg voor je loopbaan delen met (potentiële) medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online zesdaagse zorg voor je loopbaan op www.sterkinjewerk/zesdaagse

 

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O

Scholen

Stakeholder
Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

13 t/m 18 september 

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter