Actueel

19-07-2019 - Statushouders aan de slag in de zorg

Vanmiddag overhandigden trotse statushouders een factsheet met eindresultaat van ‘Instroom statushouders in de zorg’ aan Wethouder Heijkoop. Een mooi resultaat van een mooie samenwerking!

Ruim een jaar lang is hard gewerkt om statushouders te helpen in de zorg aan de slag te gaan! En de inspanningen zijn niet tevergeefs geweest! Statushouders, werkgevers, opleidingsinstituut, vrijwillige taalcoaches, de Sociale Dienst Drechtsteden, gemeente Dordrecht, subsidieverleners, allemaal zijn ze betrokken geweest bij de totstandkoming van de prachtige resultaten!

Benieuwd naar de resultaten van dit project? Klik dan hier!

Proces statushouders opleiden in de zorg

 

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Stem op ons!

Natuurlijk verdient dit project het om in het zonnetje gezet te worden tijdens de pioniersverkiezing! Stemmen kan via deze link vpro.nl/pioniers op onze nominatie te klikken (Anne Marie Bas, Arris van Domselaar, Lydia van Baak & Joke Fröberg). 

Resultaten van het project

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter