18-12-2020 - Aanvragen Extra Handen

Door de coronacrisis staat de continuïeit van zorg onder druk. Zorgmedewerkers werken al tijden onder ongekend hoge druk. Uitval van zorgmedewerkers is om allerlei redenen ongekend hoog. Dit kan ertoe leiden dat in je organisatie extra handen nodig zijn.

In de regio is een database aanwezig met mensen die zich beschikbaar stellen om bij te springen in de zorg. Het initiatief heet ‘Extra handen voor de zorg’. En dat is het ook. Het zijn mensen die voor een paar uur per week graag bijspringen en ondersteunen waar dat het hardst nodig is in de zorg!

Ik wil een aanvraag indienen voor 'Extra handen'. Wat moet ik doen?

  • Ga naar www.extrahandenvoordezorg.nl of direct naar https://www.extrahandenvoordezorg.nl/zorgorganisatie.

  • Klik op de optie 'aanmelden'.

  • Maak een account aan in het systeem waarnaar je wordt toegeleid.

  • Nadat je account is geactiveerd, kun je een aanvraag indienen in het systeem. Dit is een aparte handeling. Vul de gevraagde velden/gegevens zo volledig mogelijk in. 

  • Stuur daarnaast een mail naar l.van.baak@zorgenwelzijnzhz.nl met de melding dat je een (nieuwe) aanvraag hebt ingediend (meer informatie hoeft niet; de rest zoeken we op in het systeem).

  • We kijken vervolgens zo spoedig mogelijk of er mensen in het systeem beschikbaar zijn die matchen met wat jij zoekt voor jouw organisatie. 

  • Mocht er potentieel in de database aanwezig zijn, worden die in het systeem aan je hulpvraag gekoppeld. Vervolgens kun je zelf deze mensen benaderen en in het systeem aangeven of je ze 'accepteert' (=inzet) of 'afwijst' (=niet inzet). We ontvangen dan graag je terugkoppelling in het systeem, zodat we weten of mensen wel/niet beschikbaar blijven. 

 

 

 

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O

Scholen

Stakeholder
Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter