17-03-2021 - Interview: Jan gooide het roer om

In een interview met Indebuurt Dordrecht vertelt Jan Engels over de spannendste stap in zijn leven: een carrièreswitch van het bankwezen naar de zorg. Hij ontdekte hierdoor wat ècht bij hem past. Jan is nu verpleegkundige in opleiding.

Vorig jaar vertelde Jan in een podcast voor de Ontdekdezorg week al hoe hij de overstap heeft gemaakt van medewerker bij een bank naar verpleegkundige in opleiding in de zorg. Hij heeft daar veel mensen mee geïnspireerd. 'Sterk in je werk' heeft hem geholpen deze stap te zetten. Inmiddels is Jan anderhalf jaar in opleiding tot verpleegkundige. Nog steeds met veel plezier.

In een interview vertelt Jan hoe het nu met hem gaat en wat hem destijds heeft gemotiveerd de overstap naar de zorg te zetten. Klik hier om het interview te lezen en laat je inspireren door Jan. 

Maandag 22 maart start de Ontdekdezorg week. Tijdens deze week kunnen geïnteresseerden kennis maken met veel zorgorganisaties in Nederland. Er is een breed aanbod aan activiteiten en online kennismakingsmomenten georganiseerd. Meer informatie is te vinden op: www.ontdekdezorgweek.nl

 

 

 

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O

Scholen

Stakeholder
Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter