Actueel

15-10-2019 - De eerste 50 SIJWW aanmeldingen zijn een feit!

Van 18 t/m 22 november vindt de eerste editie van de Sterk in je werk week in de regio plaats.

Tijdens de Sterk in je werk week worden door verschillende zorgorganisaties workshops c.q. activiteiten georganiseerd waar de eigen medewerkers én medewerkers van andere deelnemende organisaties aan deel kunnen nemen. De activiteiten kunnen zeer divers zijn, maar zijn gericht op het versterken van de medewerker. Maar liefst 12 zorgorganisaties in de regio Zuid-Holland Zuid met in totaal 19 activiteiten op 24 verschillende locaties doen mee met dit initiatief gericht op behoud van medewerkers voor de zorg.

Deelnemende organisaties zijn met behulp van een door de WGV ontwikkelde online communicatiekit (met daarin posters, flyers, emailbanners etc.) aan de slag gegaan met de promotie van de Sterk in je werk week onder medewerkers. En met succes!

Dankzij de promotie van de deelnemende organisaties kunnen we - een kleine week na livegang van de pagina waarop zorgmedewerkers zich kunnen inschrijven voor de diverse activiteiten - meedelen dat de eerste 50 aanmeldingen een feit zijn!

Maar we gaan natuurlijk voor het dubbele! Medewerkers hebben tot 11 november om zich aan te melden via https://www.zorgenwelzijnwerkt.nl/sterk-in-je-werkweek/.

Meer informatie over de Sterk in je werk week vind je hier of neem contact op met Felie Verpalen.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter