Actueel

13-03-2020 - Fysieke evenementen ontdekdezorg week afgelast

Alle fysieke regionale evenementen van de Ontdekdezorg week worden afgelast. Dat hebben de organiserende werkgeversorganisaties besloten.

De inzet van zorg- en welzijnsprofessionals is op dit moment elders hard nodig. De organisatie van de Ontdekdezorg week wil ze alle gelegenheid geven om zich in te zetten bij de bestrijding van het virus. Bovendien zijn op de evenementen, zoals banenmarkten en speeddates, medewerkers actief die dagelijks in contact staan met kwetsbare groepen. Het is belangrijk dat zorgmedewerkers en bezoekers zo min mogelijk risico op besmetting lopen. En om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

RegioPlus-directeur Jelle Boonstra: ''Ik vind het echt heel jammer voor al die mensen die hard gewerkt hebben aan de voorbereidingen de afgelopen maanden. Maar we hebben met elkaar de verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus te beperken en om de zorgprofessionals niet extra te belasten.''

Juist nu is iedereen zich nog bewuster van de noodzaak van voldoende mensen die willen en kunnen werken in de zorg. Omdat ons event de mogelijkheid geeft jou te informeren zonder dat je er de deur voor uit moet, hebben wij voorlopig besloten het live Ontdekdezorg Q&A op donderdag 19 maart van 11:00-12:00 uur door te laten gaan. Hierin kun je live al jouw vragen stellen!

Voor meer informatie en de actuele stand van zaken in de regio ZHZ, zie 'Corona update' op zorgenwelzijnwerkt.nl/ontdek

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Live Ontdekdezorg Q&A

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter