Actueel

10-01-2020 - Week van Zorg en Welzijn wordt Ontdekdezorg week

Eindelijk kunnen we het bekend maken: de Week van Zorg en Welzijn heet vanaf 2020 de
'Ontdekdezorg week'! Deze vindt plaats van 16 t/m 21 maart. Ook komend jaar heeft de landelijke week als focus om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn. De week wordt in een compleet nieuw jasje gestoken: meer in lijn met de Ik Zorg campagne, maar toch met een eigen gezicht.

Medewerkers als ambassadeurs

We gaan inzetten op zorg- en welzijnsprofessionals als trotse ambassadeurs. Met ruim 1,2 miljoen medewerkers is werken in zorg en welzijn breed vertegenwoordigd in de samenleving. Zij zijn de perfecte ambassadeurs of zelfs scouts in de zoektocht naar nieuwe zorg- en welzijnsmedewerkers. Het enorme netwerk dat al deze medewerkers samen hebben, zetten we graag in!

Momenteel worden er allerlei middelen ontwikkeld die ze hierbij, in aanloop naar en tijdens de week, in kunnen zetten. Bijvoorbeeld op social media. Ook wordt er een campagne ingezet die gericht is op medewerkers en hun netwerk.

Regio Zuid-Holland Zuid 

Benieuwd wat dit voor de regio Zuid-Holland Zuid betekent? Klik hier voor meer informatie over de Ontdekdezorg week in deze regio of neem contact op met Felie Verpalen.

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid

Mail ons of neem rechtstreeks contact met onze collega's op.

sitemap