04-07-2020 - Jaarcongres 'HRM in de Zorg' op 22 september

Al 14 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure.

Thema: HR stuurt op DNA in de Zorg. Vakmanschap-Vernieuwing-Verbinding.

Dinsdag 22 september van 09.00-17.30 uur (Congrescentrum 1931
's-Hertogenbosch)

De huidige crisis en transformatie van de zorg brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu zien we regionale samenwerking en verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de ontschotting tussen afdeling en nieuwe samenwerkingsvormen, alsook de flexibele inzet van mensen.

Het DNA in de zorg is duidelijker zichtbaar dan ooit! Hoe kan HR sturing geven aan mensgericht organiseren en wat vraagt dat op bestuursniveau? Welke HR thema’s staan op de agenda en welke invloed heeft Corona op de organisatie en het strategische personeelsbeleid- en planning? Hoe geven we samen richting en bepaal je koers in de huidige transformatie in de zorg? Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Welke HR thema’s gaan de agenda bepalen?

Juist deze editie zijn we op zoek naar inspirerende praktijkverhalen binnen het programma van HRM in de Zorg. Al 14 jaar vóór & door HR, directie, lijn en zorgmanagers. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid en de toekomst van HRM in de Zorg!

Uiteraard worden de actuele RIVM/overheidsrichtlijnen gehanteerd zodat doorgang op dinsdag 22 september kan worden geborgd. Klik hier voor meer informatie over het protocol. 

Inspirerende visies door:
Jesper Rijpma, Marc Oonk, Gitta Gallé, Harm Wijgergangs, Anouk ten Arve, Bert Roelofs, Jorie Akkermans-Vorstenbosch en Ellen Boonen. Bezoek ook de praktijkcases, workshops, interactieve sessies en de informatiemarkt.

Extra korting voor onze leden
Leden van WGV ZHZ die zich voor 15 juli aanmelden, profiteren van €50 éxtra korting, bovenop de early bird korting van €100. De extra korting kan worden verzilverd met een code. Wil je gebruik maken van de extra korting? Stuur dan een e-mail naar info@zorgenwelzijnzhz.nl en vermeld in het onderwerp “extra korting”. We sturen de code dan per e-mail naar je toe. 

Registreren en informatie
Aanmelden kan via de website HRMindezorg.nl
Je kunt hier tevens terecht voor meer informatie over het webinar. 

Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn


Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter