02-05-2022 - Save the date: startbijeenkomst datagedreven werken in zorg en welzijn

Samen data gebruiken om zorg slimmer en efficiënter te kunnen bieden. Dát is de toekomst! Om hier meer en beter gebruik van te maken, is het project 'Datagedreven werken in zorg en welzijn' opgezet. Met dit project brengen we datagedreven werken onder de aandacht bij zorg- en welzijnsorganisaties en zorgen we voor inspiratie, kennisdeling en verbinding op landelijk niveau.

Wil je weten hoe ver de sector zorg en welzijn al is met datagedreven werken? En zelf meebepalen waar we ons in de toekomst op gaan richten? Kom dan naar de startbijeenkomst Samen datagedreven werken in zorg en welzijn op dinsdag 21 juni van 15.00 tot 17.00 uur.

In deze bijeenkomst word je geïnspireerd door collega's die starten of al bezig zijn met datagedreven werken, hoor je alles over de landelijke community en hoe we landelijk inzicht geven in de behoefte om samen te werken.

Wil je erbij zijn? Meld je dan HIER aan!

Meer informatie
Heb je een vraag over het project of over de startbijeenkomst? Kijk dan HIER voor meer informatie of neem contact op met innovatielab@sigra.nl.

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O




Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemap



Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn