02-03-2021 - Subsidieregeling coronabanen beschikbaar!

Een coronabaan is een tijdelijke ondersteunende corona-gerelateerde functie bij een zorgaanbieder. Doel: de continuïteit van zorg tijdens de covid-19 uitbraak te kunnen waarborgen.

Eerder kon je op onze site al lezen dat er subsidie beschikbaar is voor coronabanen. Inmiddels is de regeling die bij deze subsidie hoort, gepubliceerd. Deze is te vinden op de website van DUS-i.

De belangrijkste zaken staan in de regeling. Maar er kunnen zich vraagstukken voordoen waarbij het niet helemaal duidelijk is hoe je de regeling moet interpreteren. Bij inhoudelijke vragen over de regeling kun je jouw vraag mailen naar cozo@minvws.nl.

De basisregels waaraan een coronabaan moet voldoen: een bovenformatieve baan, op basis van een van de 6 gegeven functietitels in de regeling, voor minimaal 20 uur per week, voor minimaal 2 en maximaal 6 maanden.

Een samenvatting van de regeling is hier te downloaden. Als je voor jouw organisatie aanspraak wilt maken op de subsidie, adviseren wij je de gehele subsidieregeling goed door te nemen.

 

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O

Stakeholder
Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

 

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn