01-07-2021 - WGV ZHZ gaat voor een nieuwe Sterk in je werk week 2021

Ook in 2021 organiseert WGV ZHZ weer de Sterk in je werk week! Een week waarin activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers worden georganiseerd met als doel: behoud van professionals voor de zorgsector stimuleren. Des te meer omdat de duurzame inzetbaarheid van zorgmedewerkers de afgelopen tijd extra onder druk heeft gestaan.  

Als WGV ZHZ willen we graag de inhoud van de Sterk in je werk week laten aansluiten op waar organisaties op dit moment mee bezig zijn. Met behulp van een mini enquête onder leden is het thema bepaald: mentale weerbaarheid.

De derde editie van de Sterk in je werk week vindt plaats van 15 tot 20 november 2021.

Dit jaar zal het een mix worden van fysieke en online activiteiten en workshops. Mits de ontwikkelingen rondom het coronavirus het bij de fysieke activiteiten toelaten, blijft het concept hetzelfde: iedere deelnemende organisatie organiseert minimaal 1 activiteit en stelt deze open voor de eigen medewerkers én medewerkers van andere deelnemende organisaties.

Wil je samen met ons het behoud van zorgprofessionals stimuleren? Neem dan contact op met Felie. Meer informatie over de Sterk in je werk week lees je hier.

Bestuurders

Opleidingscoördinatoren

P&O

Scholen

Stakeholder
Terug
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn

Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Zuid-Holland Zuid

 

De Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid verbindt, faciliteert, jaagt aan en verrast werkgevers op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken in de breedste zin, waarbij continuïteit en samenwerking de belangrijkste uitgangspunten zijn. 

home

actueel

agenda

nieuwsbrieven

over ons

onze leden

samenwerkingen

lid worden

contact

sitemapWerkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Facebook
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op LinkedIn
Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn op Twitter